onsdag 30 mars 2011

Tre brandmän i hela Nacka


Tre brandmän i hela Nacka - NVP.se - Nacka Värmdö Posten på nätet "Vissa dagar är bara tre brandmän på plats vid stationen i Nacka, trots att minst fem personer krävs för rökdykning. En säkerhetsrisk för Nacka­borna, tycker facket. En prioriteringsfråga, enligt ledningen."

"Alla dagar" är det i andra områden och nyligen beskrevs Eslöv tex men det är olika på områden och områden och grunden är ju risken. Vad har man för problem man måste lösa och vad är sannolikheten att de dyker upp, ungefär, men: "Frågan har diskuterats mycket på arbetsplatsen, enligt en brandman i Nacka, som vill vara anonym", ställer då andra frågor till mig om hur organisationen mår. Varför känner man att man "måste vara anonym" och varför svarar direkt räddningschefen om "baktaleri" när han får en så enkel fråga som om inte tre brandmän är lite för 90 000 innevånare? Sen tycker jag heller inte om: "Det finns händelser där fem brandmän är för lite och händelser där det räcker med en person. Man kan inte säga att det är tryggt över en viss nivå." Nä så är det för det finns händelser som inte 7-17 eller hela Japans befolkning rår på men, det går faktiskt atrr definera vad man kan med olika numerärer. Och inte och det svaras det inte på. Vore det inte naturligare att säga; nej där har du fel det är så att vi jobbar på det här sättet vilket innebär...och så förklara det istället för att ana/tro/ att nu baktalar de/han/hon oss.

Varför ..och varför vågar inte brandmannen stå med sitt namn och varför säger Kommunals representant att å ena sidan är det för liten numerär men direkt efter kommer han med en överslätande förklaring. Och till sist, varför kommer det så många kommentarer till artikeln? Hade´

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar