söndag 5 september 2010

Söndagsblandning


Nu får Mona fackens stöd skriver Corren: http://www.corren.se/Sverige/?articleId=5340077&date=&menuids=
Inte alla fack skriver jag. BRF är helt partipolitiskt obundna. Det är vi stolta för. Våra frågor går över alla gränser och berör alla oavsett vem man är eller bor eller.. Sen kan man väl önska sig någon av alla miljarder som nu lovas runt till vår bransch av vinnarna. Oavsett vilka de blir.

Kommer ni ihåg ambulanserna i valet. Kolla här: http://www.nsd.se/val2010/artikel.aspx?ArticleId=5575666 I Luleå turnerar politiker i en likbil för sitt parti Rädda vården. Märkt Luleå-ambulansen bland annat. Och jodå, man har klämt dit ett par blåljus också. Varför blir jag inte förvånad?

Sen innan söndagens arbeten drar igång vill jag puffa för något annat och angeläget. Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Antalet bröstcancerdiagnoser i Sverige ökar, men samtidigt blir de som överlever allt fler. Kampanjer som denna och tex den för männens prostatacancer bidrar starkt till möjligheten till forskning, bättre behandlingar och alltså kort, överlevnad.
Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår 1-31 oktober varje år. http://www.cancerfonden.se/sv/Rosabandet2010/ Att stöda detta arbete är självklart för undertecknad och BRF och vi har tagit ställning mot cancer och jobbar hårt i dessa frågor. Främst för brandmän naturligtvis men denna sjukdom har heller inga gränser för vem du är och hur den sprids.

Hade bra på er. Hade´

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar