lördag 7 augusti 2010

Fatta spöt eller spaden..


http://www.skanskan.se/article/20100806/SJOBO/708059889/1057/*/felregistrerade-brandbilar-i-sydost och få se nu vad skrevs det i denna blogg den 19 juli....
http://brf-peter.blogspot.com/2010/07/raddningstjansten-utreder-automatlarm.html

Jo.. PS. Är ni säkra på att era brandbilar är reggade som utryckningsfordon? En hel del tabbar sker i detta och om, och något sker, är det förar och inte ägaransvar på att framföra ett felreggat fordon. Kolla, är rådet, så de inte är reggade som tex.. kundvagn. DS. Tydligen läser inte cheferna på Sydöstra Skånes Räddningstjänstförbund bloggen. Synd det. Då hade man sluppit detta med att nästan hälften av brandbilarna inte var registrerade som utryckningsfordon. Oavsett vems felen är så finns ett ansvar i detta, ända ned till förare. Kolla era fordon, är rådet. Igen.

Apropå ovanliga olyckor, en fallskärmshoppare i en kraftledning, vad ger ni för den: http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.2232910-kraschade-i-kraftledning Allt gick tydligen bra ändå, till slut, och fallskärmshopparen skall inte ha fått några allvarligare skador.

Till sist idag kan jag inte låta bli att visa detta: http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5520266 och sent 70-tal var jag till Miekak första gången och hur många gånger sen dess har jag tappat räkningen på. Priserna var liiite annorlunda förr bör sägas och nu är det..lite väl dyrt. Kan jag tycka. Men ska jag trots det dit igen? Absolut, Miekak och hela Arjeplogsområdet för den delen, är ju ”som en sjukdom som man inte kan vara utan.” Nått jag däremot hade kunde varit utan är den grävning för grundgjutning som skall börja nu för den nya entrén till kåken. Hade hellre fiskat men..-hua!.. vilken jobbig dag detta kommer att bli. Naturligtvis är det för trångt för en grävmaskin så järnmannen...får fatta spaden.
Lördag och allt... Hade´

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar