tisdag 20 april 2010

Stulen brandbil


Finnveden NU - Brandbil stals i Bor

Orten Bor i Värnamo kommun ligger 12 km sydost om Värnamo vid rv 27. Bor har goda kommunikationer både i form av tåg och buss, en egen högstadieskola, bibliotek, servicehus och vårdbostäder. Orten domineras av villabebyggelse men här finns även hyreslägenheter och bostadsrätter.

Jag hade i förrgår ingen aning om detta men så råkade man ut för en brandbilstjuv och nu kommer jag att för alltid veta var Bor är och finns och förstår också varifrån min ytterdörr kommer. Hur tänker man om man stjäl en brandbil?

Kanske som den kille som stal den ambulans som skulle hämta honom som enligt uppgift var ”skadad”? Han drog med öppen baklucka, fixade punktering men fortsatte på fälgen. I hans värld osynlig men i alla andras med ett följe efter sig. Nog borde man vara ”lite skadad” på något sätt ändå, eller, för att ens komma på tanken? Eller så saknas just det, tanken.

Utryckningsfordon är särskilt utmärkta för att särskilt synas och används särskilt för att hjälpa till i samhället och till alla vilket inkluderar även särskilda människor, sådana som du. Pucko!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar