onsdag 21 april 2010

Lill-napparna


Jag har tidigare skrivit en del om Räddningstjänsten i Norra Hälsingland främst gällande Hassela, Iggesund och Friggesund.
Min tanke har varit att de skulle kunna vara pseudonymer för andra kårer hur ett sånt här ärende skulle kunna se ut. Jag har fått många frågor så intresset har varit och är stort. Hassela och Friggesund är nu ”räddade” och kvar är Iggesund men det ter sig alltmer tydligt att ärendet inte, alltså inte, är ett ärende som skulle kunna vara pseudonymt med andra kommuner.
Om man inte har en ”starke mannen” som är eller tror sig vara kommunen. Stark man här är könsneutralt, om än i dominans, precis som det står.

Nu går BRF in i politiken på allvar och växlar upp på olika sätt och o-politiskt, då vi stödjer de som stödjer oss oavsett partifärg. Vi kommer att finnas där mer aktivt än vanligt fram till den 19:e september. Syftet och tanken är att kartlägga våra politikers vilja och o-vilja till räddningstjänsten och de som sticker ut kommer vi att antingen att plocka ned eller putta upp.
På olika sätt, och det kommer att märkas om det skulle behövas.

Ge gärna mig tips, (på mailen), på de dina som du vill hissa eller dissa och varför så vi inte glömmer någon.

Hassela, Iggesund och Friggesund då? Jo där driver vi nu tesen Thoresen-land utifrån vissa…”Napoleonkomplexa problem”,(därav bilden ovan, det är alltså inte jag), och här kommer det inte ”bara” att handla om räddningstjänst utan att räddningstjänsten är ett symtom på ett större problem i kommunen.

Vi har alltså läst in oss på hela kommunen och dess styrande Kommunalråd Sven-Åke Thoresen och hans närmaste. Ska han behöva utstå detta? Frågan kan och bör ställas omvänt och vi anser inte att befolkningen i Norra Hälsingland ska behöva det men han, han har detta som yrke, och betalas för det, och han har själv och först, framträtt i media.
Nu svarar vi på det. I hela landet och tungt centralt. Håll i er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar