tisdag 6 april 2010

Nepotism


Den 18:e augusti 2008 kommer klippen nedan från och jo, Attunda är med då också och jo, ni läste rätt, 2008.
Vi jobbade med problemen innan med och kommer väl att få fortsätta tills det bevisligen kostar liv, utom all rimligt tvivel, och då lagföra någon.
Politiker eller räddningschef eller både och.
Det är tyvärr inte frågan om, utan när, och det här är allvar och inte bara ekonomi och politiskt dravvel men hur får man någon att fatta som inte vill fatta och varför fattar dom inte.

Det vi vet det vet väljarna, snart, och frågan är när och om och på vilket sätt man ska få den ”nya adeln” i dess två huvudområden; politiska uppdrag och medial verksamhet, att förstå att det också gäller dem. De själva och deras..nepotism. Kanske med att fråga dem före den 19:e september och inte rösta på dem eller sluta läsa dem om de svarar fel. Oavsett partitillhörighet. Kolla gärna vad de gjort och inte på fyra år.

Vi glömmer så gärna vi svenskar men BRF är i detta som en gammal elefant och kommer att påminna er. Hela tiden fram till den 19:e september. Först och främst.

I http://www.dinlokaltidning.se/index.php?id=28,1016,0,0,1,0 så framgår att Sollentunapartiet tagit nedskärningarna i Attunda till kommunvalet för ett tryggare Sollentuna och jag förväntar mig en hel del sådana "initiativ" och där dessa småpartier dessutom kan bli vågmästare. Varför tillåter ”de stora” detta och inte tar initiativen själva? Nepotism och maktfullkomlighet igen. Tror jag.

Här är klippen från 2008, hade´bra på er…
http://www.youtube.com/watch?v=CO8ykAIlP7M
http://www.youtube.com/watch?v=o0sDiiLSenc

5 kommentarer:

  1. men snälla skriv om något intressant någongång, känns som att du skriver för skrivandets skull för att du ska fylla bloggen dagligen skriv om sånt vi inom räddningstjänsten vill läsa, förstår inte hur denna blogg kan vara kopplad till BRF iaf...

    SvaraRadera
  2. Hehe och det skulle vara min åsikt i? Ge gärna nått tips i vad som intresserar dig eller sök dig till någon annan blogg kanske. // Peter

    SvaraRadera
  3. Håller med föregående talare, trodde denna blogg skulle röra ämnen inom räddningstjänsten för oss brandmän men det är nog snarare räddningscheferna som kan tycka detta är intressant, ett tips är att läsa räddningstjänstbloggen ist tar upp ämnen för oss på golvet..

    SvaraRadera
  4. Hehe och en väg dit är länken här kanske, Peter

    SvaraRadera
  5. Peter gör ett bra jobb och jobbar stenhårt för mig som BRF medlem. Det är min känsla och jag har stort förtroende för BRF, Peter, Ankan och resten av ledningen.
    Mvh Micke, brandman storstockholms brandförsvar.

    SvaraRadera