lördag 26 februari 2011

40 år i räddningstjänsten


40 år i räddningstjänstens tjänst - Ånge - www.st.nu och grattis till lite lugn och ro Lars. Om du inte hittar på nått annat vilket personer som Lars, sånna som brinner för det man gör, brukar göra. Men kanske inte riktigt som i Kumla kanske för jag..

..läste ett lite ”roligt” inlägg om att PRO inte var välkomna längre till Kumla kommun sedan de av misstag fällt ett päronträd för ett dagis vid en beskärningskurs. Såg i artikeln att ursprunget kom från Kumlanytt och med lite flin över läpparna då dessutom kursledaren för trädbeskärningen skulle heta Buske, surfade jag dit. Jodå de hade en reporter som dels gjort en liten story om själva händelsen men sen.. Sen förbyts mitt flin till ett grin för snälla måste man som ”reporter” agera som om man var någon slags ”uppdrag-granskning-Janne-Josefsson-wan-a-bee” och utsätta den stackars ”gärningsmannen” för detta.. tjat.
Hur många varianter på ”det var ditt fel” och farbrorn tar ju på sig skulden och vad är syftet med denna ”mediala avrättning”? Något ”roligt”, (och det ÄR mänskligt att fela), som nu bara är tråkigt .
Tråkigt för alla och trädet finns inte mer ändå. http://www.kumlanytt.se/nyheter.php?subaction=showfull&id=1298481391&archive=&start_from=&ucat=1,10&

Sen tar BRF ett grepp om cancerfrågorna för brandmän och bland annat detta kom igår kväll: “ …and I have talked to the General President and you will be given invites to the Health and safety seminar in New york city in mid August, there should be over 3000 firefighters there…” Alla experter kommer att vara där, också, och..vi. Dessa event är inget man åker till, man blir inbjuden om man anses ”värdig”, och det gör numera BRF. Känn på den… Hade´

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar