söndag 3 juli 2011

Amos Persson


En 60-åring i Sundsvall , (kan det vara en ny Amos Persson), hävdar att han blev storskalig hembrännare mest av en slump. ”- Jag blev så dålig på bolagets sprit, det har jag aldrig blivit på hembränt.” Nu menar åklagaren att han framställt 9 500 liter färdig sprit sedan februari 2010 så…..och här är artikeln:
http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.3649168--jag-blev-sa-dalig-pa-bolagets-sprit-

Men det är en annan historia vilket också denna kopiatorhistoria är: http://www.expressen.se/nyheter/1.2483247/kvinna-fastnade-med-armen-i-kopiator Hon fastnade i en kopiator men räddningstjänsten i Uppsala fixade detta. Det går helt klart att råka ut för vad som helst och då var vi åter på PoL.

Vi Peace and Love-festivalare i Borlänge och i det här gänget, är inte dåliga, utan är minst sagt måttliga i vad vi fått i oss och inte har vi heller "råkat ut". Pigga var vi uppe med tuppen och packade, städade, och nu ska det bära hemåt. Nästa musiktripp blir P-Floyds spelning i sin lada den 9:e juli och det blir bra, otroligt bra. Det med, det vet jag redan innan.

Peace & Love festivalen slog besöksrekord än en gång med 50 000 sålda biljetter och bara minuter efter att de sista artisterna klivit av scenen avslöjades det fem klara bokningar till 2012 års festival. Lars Winnerbäck, Thomas Di leva, Melissa Horn, Hardcore Superstar och Hoffmaestro.
Vem blir nästa års ”Bob Dylan”? Neil Young? Oavsett var det riktigt bra i år. Också. Tack för en fantastisk festival och verkligen kul med ett så stort arrangemang i Borlänge och detta sätter verkligen er på kartan i positiv bemärkelse. Jag har bara mött trevliga glada människor. Stor eloge till arrangörer och funktionärer och inte minst till de ”ordinarie Borlängeborna” som får stå ut med en del för att detta ska fungera. Fantasiskt bra jobbat! Hade´

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar