onsdag 7 juli 2010

Gratisfrukost


Myndigheter tar strid mot lasrar - rapport | svt.se och det är inte en dag för tidigt. Lasrar föresten heter det så? En laser flera lasrar, tja och okey då.

Inte okey, är en del som rapporteras från http://www.fireengineering.com/index/videonews.html och just detta klipp berättar om ett ambulansflyg som kraschat.

Annars så är Almedalsveckan fullspikad med evenemang. 1400!! olika punkter finns på programmet, vilket gör att skydd och säkerhet riskerar att döljas under jobb och ekonomi eller de klassiska vård, skola och omsorg. Birger Östberg som är konsult på Westander och ordförande i juryn som utser "Hetast i Almedalen", listar fem tips för att lyckas: det måste vara något spektakulärt och överraskande, ämnet bör beröra, arrangemanget bör vara bildmässigt och sociala medier får gärna användas. Som femte punkt kommer att arrangemanget bör vara fyndigt och ha glimten i ögat. Jag tror en viss Gudrun gått i den skolan förutom glimten då jag tror det blev "ett skott i foten", förutom för PR-byrån, som låg bakom. De firade nog igår kväll och behöver en svensk frukost idag. Vi kör inga sådana skott och laddar på.

Inte jag då. Jag är kommenderad till att olja altanerna hemmavid. Kul, KUL eller kuuuul? Nja men.. Hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar